SÖK EFTER BITTERHET

Vad irriterar dig mest just nu?

söndag 21 december 2008

SVT !! VAD HÄNDER???

Har tidigare skrivit lite vad Teven har att erbjuda under en helg, men nu får det f*n vara nog.

Lördag, fyra dagar till Julafton, många överbetalda slipsar, politiker och de flesta som är statligt anställda sitter framför teven med oss vanliga arbetare.

VAD väljer SVT att visa????

Ragnarök
Opera av Richard Wagner. Akt I.. Ingenting är längre sig likt. Gudarnas skymning närmar sig. I människornas värld smider Hagen onda planer för att förgöra Siegfried och överta makten över Niebelungens ring.

Med några avbrott för rapport, håller denna skiten på från 18:50 till 23:40

Vad i hela jävla förbanade skit...VARFÖR !!!! En jävla opera, vem fan bryr sig. Ett tipsextra program från 1991 lär dra 3 miljoner mer tittare än denna skiten.

Men det är klart "Doktorn från indien" började efter operan, så en cliffhanger på 4,5 timme var ju välplanerat. Och efter det var det ju "Dr Åsa" vilken höjdarkväll.

Detta hände på SVT II, ettan körde son vanligt Dansbandskampen med Scoots och Lasse K som "segrare" LK vann till slut skiten.

Så fyra dagar innan Jul så erbjuder SVT EN !!!!!!! Film på hela lördagen, 23:10 visades "nätet" visserligen en hyfsad film, synd bara att den gick i en annan kanal för typ en månad sen. Bra fantasi där.

TV3
Fattar lite bättre än den statliga aktören och drar filkväll från kl 19:10

19:10 Julfritt
21:00 Die hard II
23:20 Alien 3
01:35 Alien återuppstår
03:30 Taxi 3

Där givetvis Die hard II är den bästa, en riktigt bra film med "jultema" Att de avslutat med Taxi 3 förstår jag inte, men nått skit lär de väl kasta in.

TV 4
Som hoppas på att gå om SVT som Sveriges största kanal jobbar på bra.

Drar en Jönssonliga film 16:00 vilket är helt ok. 20:00 är det därimot "Jul med Ernst" så där rasar de igen, vem bryr sig om Ernst.... just ja alla.. han är ju så "inne" nu med massa svartbyggen osv.

Men sedan är det riktigt bra , 21:00 Love actually, skitbra film enligt mig. Skulle fan sändas dan innan Julafton om jag fick bestämma. Men klart 4:an skall förstöra den med, reklamavbrott, nyheter och fan och hans moster. Att det efter filmen visar "rött hav" som gick på 5:an för ett par veckor sedan orkar man inte tänka på.

Är det så att bolagen skickar filmera mellan varandra? fattar inte

TV4+ Kör som vanligt Beck 22:00 varje lördag...Skitbra. Man har sett filmerna, men man tröttar aldrig.

Har givetvis smygtittat vad kanalerna erbjuder under Julhelgen... det visas ett par bra filmen, men ALLA har sett dessa så tyvärr får ni lov att umgås med familjen.

Ikväll tittar jag i alla fall på "Inside man" som börjar 21:00 på 3:an

I morgon blir det JULSPECIAL har på bloggen.
Aktiviteter man kan gör under julen, hur man undviker bråk med släktingar osv

Wello

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar