SÖK EFTER BITTERHET

Vad irriterar dig mest just nu?

torsdag 11 december 2008

SÄGA HEJ??

Du befinner dig på landsbygden, vad du gör där vet vi inte.
Du ska nu ta en promenad till affären och handla. På vägen möter du en kärring med hund. När ni ska passera varandra så tittar du upp och säger "hej" Du har ingen aning vem som går där, men eftersom du befinner dig på ett ställe som har mindre än 1000 invånare så måste du säga just "hej" VARFÖR ?

Utanför butiken möter du en till in avlad ortsbo. Säger även "hej" där, gör du samma sak i en större stad och det slutar med att folk ringer till polisen.

Du står och väntar på bussen och det kommer fler dit, du säger "hej" Gör samma sak i en större stad och de ringer Polisen eller slår ner dig.

Det är alltså på vissa ställen ett "måste" att säga "hej" Men gör du samma sak på annan plats kan du uppfattas som ett psyckfall.

Säg att du ska och bada i en simhall, inte f*n hejar du på alla där inne. Badar du istället på ett mindre ställe...säg ett hotell med poolhejar du plötsligt på alla.

Nej, prova när du är ute på landet att inte "heja" Eller gör det inte, för kärringen kommer då tro att du är en inbrottstjuv och kommer ringa till Polisen

Ni kan också prova att sätta er brevid en person i bussen, när det finns tomma sätten. Och börja prata...vänta 10 min sedan kommer två vita rockar och hämtar dig..eftersom chaffisen ringt och sagt att det sitter ett psyckfall i bussen....

Wello

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar