SÖK EFTER BITTERHET

Vad irriterar dig mest just nu?

fredag 19 december 2008

KRAVALLER I SVERIGE

Som ni vet är det oroligt i Malmö (Rosengård) Massa idioter sätter eld på allt möjligt och kastar sten på allt och alla. Visst man skall visa sitt missnöje, det är vi i Sverige faktiskt dåliga på. Vi sitter inte och gnäller för det mesta. Men nu har det alltså spårat ur på riktigt.

Man kunde se på TV igår när mongoliderna kastade stenar osv, vart är polisen? De har planer på att sätta in förstärkning....Det är väl bara att skicka ner allt och alla och röja på.

Och det jag INTE fattar.... Tillåt VATTENKANONER, TÅRGAS OCH GUMMIKULOR.
Då är de inte så kaxiga.

Se bara hur det var i Göteborg för några år sedan, polisen står där med sina sköldar.....Nej, fram med vatten kanonerna och röj.

Och höj straffet för "störande av ordning"

Kastar man en sten mot en polis....3 år i fängelse.
Sätter eld på bilar...5 år



Klart man skall vissa när man är missnöjd, men det behöver ju inte gå ut över andra. I Göteborg så kastade veganätarna sönder skylltfönster...säker många ägare som också tyckte lika som dom. Men de hade väl fler hjärnceller och agerade på annat sätt.

Och det roligaste med det som händer i Rosengård nu är att de som håller på INTE bor där. De är alltså bara ute för att förstöra, även för de som till exempel började belägra mosken.


Nej, gör som i Tyskland, TÅRGAS, VATTEN KANONEN OCH GUMMIKULOR så är det lugnt på gatorna framöver. Och skulle någon sen kasta sten...kasta in dom direkt i fängelse.

Wello

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar