SÖK EFTER BITTERHET

Vad irriterar dig mest just nu?

fredag 30 januari 2009

KAN FOLK INTE BARA SKÖTA SIG SJÄLVA?

Fan vad allt och alla skall lägga sig i vad folk gör hela tiden.

I veckan hade Aftonbladet en hela sida om Carola..eller rättare sagt en sida om Carolas killar genom åren...från 1980-talet fram till idag..
VEM...VEM tycker det är viktigt att gå igenom hennes killar. Tydligen nån smart på Aftonbladet...Men ärligt, vem fan bryr sig om hennes killar. Hon lever sitt liv vi lever våra.

Sedan har det varit ett jävla gnäll på att Henrik Larsson började spela innebandy..
Men va fan, låt han vara. Han har ett eget liv och till skillnad till vissa andra så lever han sitt.

Zlatan har köpt en motorcykel...genast har Expressen och Aftonladet det på Första sidan på deras sporttidningar...Intressant att veta...Jag köpte en limpa igår.

Detta måste ju tyda på att de som skriver om detta måste ha ett liv som suger.
Så de måste lägga sig andras....jag bryr mig inte vad Larsson gör och om Zlatan köpt en motorcyckel, men det är ju svårt att missa eftersom tidningarna får det att låta som en månlandning.


Och sen vad folk gnäller sen då, som jag tog upp lite snabbt i Lördags..."Va kallt det är" ja men va faaaaaaaan. Det kallas VINTER idiot, vi har det i Sverige. Återkommer mellan November-Mars varje år. Om ni nu fryser flytta härifrån då!!!

Och sedan dessa "Snö-kaos" varningar som kommer hela tiden. Det är ingen kaos som kommer...det är snö...Sedan är det vi som skapar kaoset genom att åka ut med bilen och alla andra jävla fordon. Stanna hemma så blir det inget "kaos"

Och alla som gnäller på sina jobb då...Jag köper helt att man kan gnälla på att man har en skitlön, eftersom de flesta i detta landet är underbetalda.
Men att gnälla över jobbet
-Va tråkigt det är.
-Vad jobbigt det är.
-Vilka jobbiga kunder vi har.

Men säg upp dig då IDIOT, det är ingen som tvingar dig kvar. Sluta gnäll, du bidrar med dålig stämning bland övriga arbetare. Men det är klart du lär klaga på jobbet så slipper dom där hemma höra skiten.

Nej, lämna in din uppsägning så kan du sitta hemma med din jävla A-kassa och gnälla på att du inte har någonting att göra.

Sen till alla bilister som gnäller på att plogbilen inte hunnit ta bort snön...Stanna hemma då

Är förbanad på mycket...men det får räcka för idag...
Lär ju in på Aftonbladet och titta vem nån kändis har knullat med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar