SÖK EFTER BITTERHET

Vad irriterar dig mest just nu?

söndag 30 november 2008

1:a Advent


Såååååååååå då var det helt ok att ställa fram och sätta upp allt som har med Julen att göra. Givetvis var det många som redan kastade upp allt igår, men det får man väl köpa. Men inte de idioter som har haft sina ljusstakar i fönstret i flera veckor.

Så nu börjar börjar stressen att dra igång på allvar, här ska det köpas saker för miljarder och vuxna människor ska byta pengar med varandra.... spännande.

Men jag köper det också, har man möjligheten att skämma bort sina nära och kära ska man göra det, trots att jag tycker det ibland går till överdrift.

X får en Julklapp av Y för 1300 :- Medans Y får en av X för 150 :- Då får X ångest och vet inte hur han ska agera. Nu måste han alltså köpa en Julklapp för 1300 :- nästa Jul.

Och så här kommer det alltså rulla på till den Jul X och Y köper en likavärdig klapp.
Tills den dagen det "diffar" igen så klart, då börjar man om igen.

God Jul på er !!!!!

2 kommentarer:

  1. mm, håller med där...bättre att alla köper en "klapp" för en hundring som mer eller mindre passar alla och sedan lottar man ut dem.....

    Wello

    SvaraRadera
  2. Äh, man ger väl nåt som man tror den andre blir glad av? Sen är det väl mindre intressant vad det kostar, lägga det man vill å kan liksom på julklappar.

    SvaraRadera